Ko si v spomin prikliče, kako si je pri dvajsetih predstavljal svoje življenje čez dvajset let in več, so bila ta tako neskončno oddaljena, da je kar težko verjel, da bo kdaj star štirideset plus. In da so srednja leta nekaj, kar se lahko zgodi samo njegovemu fotru. No, pozorni opazovalec družbe – ne samo po službeni dolžnosti –, roker od nekdaj, navdušeni kolesar, motorist, oče, (bodoči) mož, idejni vodja posla v Robidišču, pisec uspešnega priročnika za razumevanje priletnega alfa samca vseeno upa, da se do šestedestih najde.

Mi smo prva generacija staršev, ki smo v totalni dilemi. Ali je smisel živeti tako, da si zaprt v petdeset kvadratov velikem fungležu, za katerega veš, da boš, če bo po sreči, šele pri petinpetdesetih odplačal kredit...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE