Skupina Rolling Stones, ki je morala zaradi zdravstvenih težav svojega frontmana preložiti prihajajočo turnejo po Severni Ameriki, spet diha kot eno. Jagger je namreč uspešno prestal operacijo srca, zamenjali so mu poškodovano zaklopko, poseg pa je 75-letni pevec že komentiral medijem, rekoč, da se zdaj počuti bistveno bolje. Zahvalil se je tudi osebju v bolnišnici in vsem tistim, ki so mu posredovali sporočila podpore. 

Frontmana, ki se kljub častitljivim letom ne ustavi, na koncertih še vedno daje vse od sebe, pred dvema letoma pa je že v osmo postal očka, je diagnoza na srcu močno potrla, še posebej zato, ker je bil zaradi nje prisiljen odpovedati nastopanje in razočarati oboževalce. Prejšnjo soboto je tako na družbenih omrežjih zapisal, da je žalosten, ker so morali preložiti turnejo, da pa bo zelo trdo delal, da bo lahko čim prej znova na odru. »Vsem oboževalcem v Ameriki in Kanadi, ki imate vstopnice, sporočam, da mi je zelo žal. Res mi ni všeč, da vas moram takole razočarati,« je navedel. 

Novih datumov koncertov britanska rock skupina, ki je bila ustanovljena v Londonu v začetku 60. let prejšnjega stoletja, doslej pa izdala več deset albumov in po svetu zaslovela s številnimi uspešnicami, še ni sporočila, a kupci vstopnic upajo, da jim ne bo treba čakati predolgo. Njihova turneja No Filter bi se morala po starih načrtih pričeti že čez dva tedna na Floridi. Njihova prva postojanka je bil Miami 20. aprila, do junija pa bi obiskali še več ameriških in kanadskih mest in opravili kar 17 koncertov.