Posebna izdaja britanskega Voguea bo pod taktirko vojvodinje Meghan resnično nekaj posebnega. Na naslovnici ne bo zgolj en lep obraz, ampak se je Američanka odločila, da predstavi 15 navdihujočih žensk, ki se borijo za boljši jutri našega planeta in družbe ter jih poimenuje »Sile spremembe«. Vseh 15 je tako na naslovnici, ki je razdeljena na 16 pravokotnikov, zadnji prostor pa je videti kot ogledalo, ki naj bi odsevalo bralca, s tem pa je Meghan želela sporočiti, da lahko tudi vsak izmed nas pomembno spreminja svet. 

Med 15 vplivnimi posameznicami so se znašle mlada švedska okoljevarstvenica Greta Thunberg, novozelandska premierka Jacinda Ardern, igralki Salma Hayek in Jane Fonda ter manekenka Christy Turlington, Meghan pa je za revijo intervjuvala tudi nekdanjo ameriško prvo damo Michelle Obama. Pri septembrski številki je pomagal tudi princ Harry, ki je spregovoril z legendarno britansko antropologinjo in primatologinjo dr. Jane Goodall

Čudovite črn-bele fotografije navdihujočih žensk na naslovnici je posnel legendarni fotograf Peter Lindbergh, ki je leta 2016 naredil tudi portrete Meghan za revijo Vanity Fair, v kateri je prvič spregovorila o svoji romanci s princem Harryjem. Očitno je bila vojvodinja z njegovim delom zadovoljna, saj ga je povabil k sodelovanju tudi tokrat, pri snemanju pa je imela le eno zapoved, na obrazih portretirank morajo biti vidne pegice. Sama jih ima kar precej in je tekom svoje igralske kariere velikokrat doživela, da so ji tako retuširali podobo, da o prikupnih pegah ni bilo več ne duha ne sluha. Leta 2017 je za revijo Allure celo omenila, kako zelo jo moti, ko se to zgodi, še posebej če skupaj s pegami retuširajo tudi barvo njene kože. »Vsem pegastim prijateljicam polagam na srce nekaj, kar mi nekoč dejal oče: "Obraz brez peg je kot noč brez zvezd.",« je takrat dejala. 

Meghan je šele prva članica kraljeve družine, ki je sprejela vlogo gostujoče urednice britanskega Voguea, so pa druge predstavnice monarhije že sodelovale z modno biblijo. Vojvodinja Kate je za naslovnico pozirala Junija 2016, princesa Diana je za čas svojega življenja krasila naslovnici tako britanskega kot ameriškega Voguea, kraljičina hči princesa Anne pa je bila na naslovnici britanske modne publikacije kar trikrat, prvič leta 1971 in nato dvakrat v letu 1973. 

Čeprav bi obraz sijoče Meghan na naslovnici prodal veliko izvodov, pa se vojvodinja tokrat ni želela izpostaviti na tak način. Na naslovnici septembrskega Voguea bo tako prisotna le v pripisu »gostujoča urednica«, saj se ji je zdelo pomembno, da osvetli druge pomembne problematike in ne zasenči navdihujočih somišljenk s svojo podobo. Odgovorni urednik britanske revije Edward Enninful je tako razkril, da je vojvodinja neustrašno zaorala na področja ženske enakopravnosti, duševnega zdravja in rasizma ter odločila, da izpostavi ženske posameznice, ki jih tudi sama občuduje.