Misha Nonoo se bo poročila z bogatim dedičem Michaleom Hessom, par se je skupaj udeležil tudi Meghanine in Harryjeve poroke. Zdaj si bosta večno zvestobo obljubila še onadva in na poroki bo kup znanih obrazov, med drugim Katy Perry, Orlando Bloom, Ivanka Trump, Jared Kushner in Karlie Kloss. Nekatere med njimi so fotografi včeraj že ujeli na večerji, verjetno so upali, da bodo dobili tudi sliko kraljevskega para, a jim to ni uspelo, čeprav sta Harry in Meghan v Rim pripotovala že včeraj. Na poroki bosta tudi princesi Beatrice in Eugenie, a tudi njiju v Rimu še niso videli. Za Harryja in Meghan je to zadnja pot, preden bosta v ponedeljek skupaj s sinkom Archiejem odpotovala v Afriko.


Med svati sta tudi Katy Perry in Orlando Bloom.

Misha Nonoo in vojvodinja Meghan sta sicer prijateljici že osem let, modna oblikovalka je dejala, da se obe zavzemata za družbeno enakost in pravice žensk, obe imata tudi radi pse. 


Misha in Meghan, preden je slednja postala vojvodinja.

Misha je nedavno v javnosti svojo prijateljico branila tudi zaradi očitkov, da kraljevski par po Evropi potuje z zasebnim letalom. »To ni pravično, ljudje bi se morali osredotočati na vse, kar dobrega počneta. Eden od primerov je dobrodelni modni projekt, ki smo ga zasnovali skupaj,« je tedaj dejala. Vojvodinja je namreč skupaj z britanskimi trgovskimi podjetji Marks and Spencer, John Lewis & Partners in Jigsaw ustvarila posebno kolekcijo poslovnih ženskih oblačil. Projekt je dobrodelno obarvan, saj bodo za vsak izdelek, ki ga bodo kupili kupci, podjetja enak kos oblačila podarila britanski dobrodelni organizaciji, ki pomaga brezposelnim ženskam v Veliki Britaniji. »To je njen prvi projekt, odkar je rodila, namen je pomagati ženskam in jih opogumljati, to si je od nekdaj želela početi,« je medijem zaupala Misha. In prav ona naj bi bila odgovorna za začetek ljubezenske zgodbe med Meghan in Harryjem, saj je organizirala prvi zmenek princa in igralke.