V knjigi Moji IVF otroci je Marija Martinčič Bauman zapisala intimno izkušnjo, ki jo je vodila od spoznanja, da ne more imeti otroka po naravni poti, do zdravljenja, tudi alternativnega, predvsem pa od razumske odločitve do globoke želje in spoznanja, da je otrok čudež, ki ti ga življenje nakloni, ko si pripravljen in se prepustiš. Ženskam, ki negujejo željo po otroku, sporoča, naj je ne spregledajo, ampak ji sledijo.

Že dolgo pred tem me je spremljala slutnja, da ne bom mogla imeti otrok. Nekje sem prebrala: »Bojte se svojih misli …« Sledila sem navodilu zdravstvene stroke in po prvem letu opravila diagnostični pregled. Takoj je postalo jasno, da mi materinstvo po naravni poti ni namenjeno. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE