Z družino živi v Avstriji, v Celovcu, od marca lani, ko so jima z možem čez noč odpadli vsi koncerti in delavnice, pa se ukvarjata s spletnimi predavanji, programi in koncerti. Manca izkorišča čas tudi za vadenje petja, učenje novega repertoarja. Pred kratkim je izdala knjigo z naslovom Dihalna telovadba iz Rusije, ki jo je dodobra proučila, jo intenzivno izvaja in uči druge. 

Prišel je trenutek, ko je bilo zame preprosto preveč: ves poslovni stres, koncerti, predolgi delavniki, večkrat vse dni v tednu, tako nočne kot zgodnje jutranje ure, potovanja, majhni otroci … Počasi se je najprej skrhalo moje zdravje, ves čas sem zbolevala, bila presuha, nenehno utrujena, imela sem občutek, da me duši, da ne morem dihati. 

Kaj vse ste predihal...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE