Petsto gramov težka fantka, velika le za dlan in s stopali, ki niso bila večja od kovanca za 50 centov, sta na ta svet privekala mnogo prezgodaj. Njunim staršem se je takrat življenje obrnilo na glavo. »Namesto veselja ob rojstvu je bila žalost neizmerna. Strah naju je bilo, kako bo z njima, saj sta bila izjemno nedonošena. Izhajali smo iz nič, a so se stvari vseeno začele obračati v pozitivno smer, saj smo nazadnje Vida le pripeljali domov. Zaradi drobnih stvari, ki gredo v njegovem življenju v pravo smer, in tega, da smo skupaj doma, smo danes srečni,« pravi Maja Hladnik. Težka preizkušnja jo je naučila poguma, sprejemanja izgube in hkrati ceniti to, kar ima, ne pa obžalovati tistega, česar nima. Še več, dokazala ji je, da se v življenju dogajajo tudi čudeži. Njenemu je ime Vid. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!