Ker je sprejemala sebe in raznolikost oblik in pojavnosti, je znala poiskati bisere in skrite tolmune čistosti na poteh, ki so se večini zdele vsakdanje in samoumevne. In ko so ob razglasitvi epidemije vsi hiteli po toaletni papir in zaloge hrane, je Nora počakala. Vedoč, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, si je zadala kar nekaj nalog, med drugim branje knjig, čiščenje in preurejanje skromnega stanovanja ter poglabljanje v tolmune lastne duševnosti. In ko so ljudje protestirali proti vladi in se je javno mnenje vrtelo okoli (ne)nošenja mask, je modro molčala in se pravilom podredila. 

Lahko sledimo etiki Maorov ali desetim krščanskim zapovedim. Vsekakor pa moramo slediti etiki srca, ki zapisuje drugačne ritme in predvsem, poišče izhode na ravneh, ki presega...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE