Skoraj dvajset let je poučevala nemščino in slovenščino na Zavodu za usposabljanje invalidne mladine Kamnik. Svojo politično pot je začela z vstopom v NSi leta 2000, bila je županja Moravč, poslanka državnega zbora, vodja stranke, leta 2019 pa je bila že v drugo izvoljena v Evropski parlament. 

Na lestvici priljubljenosti ste v vrhu, medtem ko stranki, katere predsednica ste bili, priljubljenost pada. Kar kažejo raziskave priljubljenosti, ni nujno suho zlato, a podatki so kljub temu pomenljivi. Kako si jih razlagate?

Najpomembnejša raziskava so volitve. Politiki različnih strank pogosto slišimo kritike, zahteve, omalovaževanja in še marsikaj drugega, zato je seveda lepo, če slišiš o sebi tudi kakšno pozitivno oceno. Kljub temu pa ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!