Se moramo zaradi najhujšega karmičnega števila, ki bo zaznamovalo leto 2019, prihodnjega leta bati? In kaj je pravzaprav karmično leto?

Nikakor! Nisem zagovornica škandaloznih naslovnic in zastrašujočih sloganov. Karma pogosto zveni zelo negativno, s stališča numerologije pa pomeni uravnovešanje energij. Lahko bi jo primerjali s popravnim izpitom v srednji šoli, ko nam zaradi neznanja profesorji ne bodo več pogledali skozi prste, kot bi se med letom lahko zgodilo pri spraševanju pred tablo. Karmično leto pomeni, da se bomo kot človeštvo, kot kolektivna zavest soočali s slabšimi izbirami družbe in njenih vodilnih. No, seveda se z njimi soočamo že zdaj na vsakodnevni ravni, ko preživetje postaja vse težje. Leto 2018 je bilo pravzaprav uvod: zaradi šte...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!