Pevka, učiteljica glasbe, flavtistka, žirantka šova Znan obraz ima svoj glas ter nekdanja slovenska Evrovizijska predstavnica Lea Sirk je za portal 24ur.com potrdila, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem Gabrom Radojevičem. »Z Gabrom sva šla vsak svojo pot, v dobrih odnosih. Za vedno naju povezujeta najini princeski Ael in Sia. Najini srci bijeta zanju. Vse ostalo je trenutno nepomembno in le del medijskega buma, ki sva ga z Gabrom pričakovala,« je povedala pevka, ki je svojemu življenjskemu sopotniku še pred devetimi meseci ob njegovem 40. rojstnem dnevu na Instagramu izpovedala ljubezen. 

Radojevič, sicer glasbeni producent je partnerki stal ob strani pri glasbeni karieri, saj se je podpisal pod vse Leine pesmi, v zvezi pa sta se jima rodili dve hčerki, Ael, ki je pravkar praznovala sedmi rojstni dan, in Sia, ki je lani poleti dopolnila štiri leta, oboje je pevka obeležila na svoje Instagramu. Medijski bum, na katerega je v izjavi ob razhodu namignila 30-letna Lea, pa se nanaša na namigovanja revije Nova, ki je pisala, da ima pevka po razhodu že novega izbranca. Njeno srce naj bi se ogrelo za dve leti mlajšega slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića, s katerim je jeseni pozirala tudi za reklamno kampanjo. Tako kot Sirkova je tudi Hodžić samski šele kratek čas, nedavno se je namreč ločil od soproge Alme. 


Lea namigovanj na novo ljubezen še ni komentirala, saj jo je pretekla izkušnja z medijskim linčem, ko ji je na lanskem izboru Eme v eter ušla kletvica, izučila, kako se spopadati z medijskimi resnicami in neresnicami. Na Instagramu je ob tem zapisala, da »zdaj verjame, da čas pokaže svoje in naredi trdo kožo«.