Nekateri ne vedo niti, ali so del koalicije ali opozicije. Gospod Jurša je bil v imenu DeSusa za govornico najprej zelo kritičen do predloga za novega ministra za pravosodje, potem pa poslanci DeSusa, razen gospoda Polnarja, sprenevedavo niso glasovali. In še in še snovi za (črne) komedije bi se našlo zadnje čase v državnem zboru. No, kljub vsemu, uradno mnenje opozicije je: pojdimo na volitve, čim prej, naj ljudje povedo svoje. Prav. In potem? In P-O-T-E-M? 

To je ta žaba, ki se jo kuha počasi, da sploh ne ve, da se kuha. In to ne le zadnje leto. Strankokracija se je v fotelju tega sistema udobno namestila. Če kaj močno drži, je, da potrebujemo reformo političnega in volilnega sistema. 

Vse stranke pravijo, da so nanje pripravljene, že jutr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.