Decembrski prazniki so čas druženja in tudi obdobje čarobnosti in obdarovanja. In ko radovedni otroci na predbožični večer z velikim pričakovanjem zatisnejo oči in se predajo spancu, je čas, da se Božiček izkaže s pravim darilom.

Kako izbrati darilo, ki bo pričaralo pravo navdušenje

Preden se tudi letos prelevite v dobrodušnega Božička, dedka Mraza ali Miklavža in se odpravite na lov za popolnim darilom za svoje malčke, si olajšajte nakupovanje z našimi preprostimi priporočili.

Pri izbiri popolnega darila za najmlajše naj vas vodita dve preprosti merili: starost in želje otroka. Najmlajši se bodo po navadi razveselili kakšne lepe, mehke in praktične igrače, s katero bodo razvijali svojo domišljijo in kreativnost. Malo večji pa bodo navdušeni tudi nad kakšnim modnim kosom oblačila, zanimivo knjigo in kakšno slastno sladkarijo. Zapomnite si: genialno darilo, ki bo zarisalo največji nasmeh na obrazu otroka, ni nujno tudi drago.

Top 7 vrst daril, s katerimi ne morete zgrešiti

Prva navodila že imate, sledi pa še konkreten seznam z edinstvenimi idejami za darila, ki jih lahko kupite na enem kraju – brez napornega in dolgotrajnega letanja po mestu. Vstopite v trgovino Pepco in našli boste široko ponudbo izdelkov, zaradi katerih si bodo otroci letošnji božič zapomnili za vedno.

Za mehko crkljanje


Da bo vsaka noč v naslednjem letu bolj sproščena in zapolnjena z najlepšimi sanjami. Z mehko plišasto igračo ne boste zgrešili. Naj bo tako velika, da bo zasedla polovico postelje, ali čisto majhna, da jo bodo majhne roke še tesneje stisnile v objem. Izberite medvedka, ki je prava klasika med plišastimi junaki, ali morda čarobnega samoroga, zelo priljubljena pa je tudi navihana Pujsa Pepa. Dojenčkom pa bodo pri spanju najbolje pomagale plišaste igračke z melodijo.

Za prve ustvarjalne podvige


Za radovedne malčke, ki še spoznavajo svoje ročne spretnosti, pa predlagamo kakšno didaktično igračo, s katero bodo spoznavali svoje čute in urili logično razmišljanje. Pravo veselje jim bodo pričarala tudi prva glasbila s potiskom najljubših risanih junakov.

Za mlade raziskovalce


Naj poženejo svoj prvi barvni avtomobilček po vijugasti stezi, naj sestavijo pravo cesto ali svoje prijatelje odpeljejo na izlet z vlakom. To so igre, ki spodbujajo otrokov razvoj in hkrati hranijo njegovo bujno domišljijo.

Za malo večje spretne roke


Sestavljanke in kocke vseh velikosti in barv. Naj bodo lesene, plastične in naj zrastejo v visok stolp ali v najbolj privlačno gradbeno konstrukcijo. Naj se skrijejo druga v drugo ali naj sestavijo neskončno kolono veselja. In da bo ustvarjalnost še bolj stekla, mladi možgani pa še malo bolj trenirali, lahko otroku podarite tudi sestavljanko, ki bo vsakič znova pri njem sprožila pravi val navdušenja.

Za mlade dame

Dovolite mlajšim damam, da se prepustijo čarobnemu svetu pravljic, kjer vladajo princese, kraljične, čarobne vile in samorogi. Naj razvijejo svojo domišljijo skozi igro z dojenčki in punčkami ter se tako podajo v najrazličnejše vloge. Naj jih odnese v najrazličnejše daljne svetove, naj se preizkusijo v prvih kulinaričnih podvigih in naj preverijo, kako imenitno je skrbeti za malega dojenčka.

Naj zadiši po adrenalinu

Malo večji fantje pa bodo vzkliknili od veselja, če jih bo pod drevesom pričakala kakšna hitra avtomobilska steza ali avtomobil, ki ga lahko vodijo na daljavo. Za tiste fantiče, ki zelo radi pomagajo pri hišnih popravilih, pa bo nedvomno najboljše darilo delavnica z orodjem ali neverjetno visok žerjav, zelo podoben tistemu, ki so ga večkrat srečali na sprehodu.

V ritmu sodobne glasbe


Malo večji otroci bodo več kot navdušeni, če jim boste pod praznično drevesce postavili zelo kul slušalke, ki jih bodo lahko uporabljali za poslušanje glasbe, gledanje filmov na tablici ali igranje iger.


Vstopite v trgovine Pepco po najboljša praznična darila

Ne samo za najmlajše, v trgovinah Pepco po vsej Slovenije lahko nakupite odlična darila za vso družino, prijatelje in sodelavce ter jim tako pričarate tisto pravo praznično vzdušje, ki smo ga tako nestrpno čakali vse leto.Naročnik oglasne vsebine je trgovina Pepco