Zvezdnika sta svojo zvezo dolgo časa skrivala pred javnostjo, šele letos pa dokončno potrdila, da je med njima resno, ko sta se skupaj sprehodila po rdeči preprogi modne slovesnosti leta Met Gala. To je bilo 6. maja, če gre verjeti govoricam, ki so jih sedaj objavili ameriški tabloidi, pa naj bi se njuna romanca končala nedolgo za tem. Neimenovani vir je za tabloida PageSix in E! News razkril, da je v eni izmed newyorških restavracij opazil Katie Holmes, ki je svoji prijateljici povedala, da z Jamiejem Foxxom nista skupaj že več mesecev, razšla naj bi se maja. 

Katie in Jamie sta svojo ljubezen končno javno oznanila letošnjega maja na prireditvi Met Gala. Foto: Getty Images

Tako ni nič nenavadnega, da so 51-letnega igralca, pevca in komika Foxxa pred nekaj dnevi opazili z roko v roki z manekenko, pevko in igralko Selo Vave, ko sta zapuščala enega izmed nočnih klubov v Los Angelesu. Mediji so se takrat nemudoma razpisali o Foxxovi nezvestobi, misleč, da bo novica prizadela 40-letno Holmsovo, a je igralka le zamahnila z roko rekoč: »Kar počne Jamie že mesece ni več moja stvar.« 

Aprila letos je Katie Holmes še žarela od ljubezni.

Zvezdnika, ki imata oba otroke iz prejšnji zakonov, Katie z bivšim Tomom Cruisom 13-letno Suri Cruise, Jamie pa z nekdanjim dekletom Connie Kline 25-letno Corinne Foxx in 20-letno Anelise Bishiop z bivšo partnerko Kristin Grannis, sta sicer šele v zadnjem letu svoje zveze pričela bolj resno razmišljati o prihodnosti. Oba se namreč močno posvečata svojim karieram in hčerkam, zato sprejemanje kompromisov ni bil mačji kašelj. Tako sta se videvala, ko jima je to dopuščal čas. »Drug drugemu pustita dihati,« je pozimi razkril vir, ko so zvezdnika opazili, kako sta v novo leto 2019 skupaj zaplula na zasebni jahti v Miamiju. 

Po šestih letih napornega zakona s scientologijo obsedenim Tomom Cruisom, je Katie Holmes leta 2012 zahtevala ločitev.

A očitno njuno žongliranje med obveznostmi in ljubeznijo ni bilo dovolj uspešno. Čeprav igralca razhoda še nista želela javno komentirati, naj bi bila oba znova samska, Foxx in Vavevova, pa samo prijatelja, Jamie, ki je tudi glasbeni producent, naj bi bil do mlade pevke mentorsko zaščitniški. 

Avgusta je na premiero v Los Angelesu Jamie Foxx pod roko pripeljal kar hčerko Corinne Foxx.


Preberite še: Kako sta slovenska oblikovalca preuredila sanjsko stanovanje na Bledu.