Sestra mu je bila najdragocenejša oseba v življenju, zato bo dve leti starejši Melanie zapustil skoraj polovico svojega premoženja, ki je ocenjeno na skupno 123 milijonov evrov.

Frizerka in stilistka naj bi tako podedovala zajetnih 58 milijonov evrov, je zapisano v oporoki znamenitega pevca, 53-letnega Georgea Michaela, ki je pred dnevi, prav na božični dan, zaradi srčne kapi nenadoma zapustil svet in svoje bližnje ter milijone oboževalcev po svetu ovil v črnino. Med upravičenci je tudi druga sestra, 57-letna Yioda, ki naj bi ji prav tako odrezal zajeten kos pogače, milijone pa naj bi razdelil še med svoja krščenca, Romana in Harley Moon Kemp, otroka Shirlie Holliman, prijateljice, ki je sodelovala z znamenitim duom Wham!, in basista Martina Kempa, in dobrodelne organizacije. Delež naj bi namenil tudi življenjskemu sopotniku Fadiju Fawazu in njegovi družini,  kjer naj bi prav tako večkrat prevzel vlogo krstnega botra, pozabil pa ni niti na bivšega, Kennyja Gossa, in njegovo krščenko, hčer nekdanje spajsice Geri Horner, Bluebell.

Kako si bodo dediči razdelili štiri posestva – v Oxfordshiru, Londonu, Sidneyju in New Yorku –, še ni znano, v igri pa so tudi številna umetniška dela, za katera je nepozabnega Georgea Michaela navdihnil trgovec z umetninami Goss.