Odvetniško serijo Nepremagljivi dvojec smo lahko spremljali tudi pri nas, Meghan pa je v njej igrala od leta 2011 do leta 2018. Za eno epizodo je dobila 37.000 funtov. Z igranjem je prenehala, ko sta se s Harryjem zaročila in tedaj o tem povedala: »To je novo poglavje. V seriji sem igrala sedem let in res sem srečna, da je na ekranih zdržala tako dolgo. Zelo sem ponosna na delo, ki sem ga opravila tam, zdaj pa je čas, da začnem delati v drugi ekipi.« S tem je seveda mislila, da bosta odslej v ekipi ona in Harry.


Meghan v seriji Nepremagljivo dvojec

Ob seriji Nepremagljivi dvojec jo je bilo na televiziji mogoče videti v epizodnih vlogah v serijah Castle, Na kraju zločina: Miami, Brez sledu in Na robu znanosti. Manj kot v serijah je igrala v filmih, a je tudi z vsako manjšo vlogo v filmih zaslužila okoli 130.000 funtov.


Mala vloga v filmu Kako se znebiti šefa

Ko se je zaročila, je prenehala še s pisanjem bloga The Tig, ki ji je pred tem tudi prinesel kar nekaj denarja. Na njenem blogu so bili v ospredju hrana, potovanja, zdravje in moda, z reklamiranjem določene znamke pa je zaslužila po približno 60.000 funtov. Leta 2016, torej takrat, ko je že spoznala Harryja, je bila obraz kanadske znamke Reitmans, v sodelovanju z njimi je oblikovala dve kolekciji, eno z veganskim usnjem. In čeprav je zdaj kot britanska vojvodinja daleč od igre, blogov in sponzorskih pogodb, Meghan ni opustila svojih strasti, nedavno je kot gostujoča urednica ustvarila izdajo britanske revije Vouge, razkrila pa je še, da bo oblikovala kolekcijo poslovnih oblačil za ženske z dobrodelno noto.