»Trendi te dni ne vzbujajo velikega optimizma. Število okuženih (s covidom-19, op. p.) je naraslo …« Tako je v intervjuju za Ono epidemiološke razmere v Sloveniji opisala infektologinja doc. dr. Mateja Logar, dr. med. – vendar, pozor, natančno pred enim letom.

Na vrhuncu letošnjega poletja bi zdajšnja vodja strokovne skupine za covid-19 povedano lahko vnovič ponovila. Žal. In to kljub temu, kar smo dali skozi, ter ob dejstvu, da je cepiva dovolj in na izbiro. Česa ne delamo prav, da se nakazuje četrti epidemični val, če se ni že zdaj?! 

Zdravstvene razmere so in bodo odslej še bolj odvisne od nas samih. 

Za viruse so značilne mutacije, virus covida-19 ni izjema in pričakovano...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!