Opozorila so, in velja jih jemati skrajno resno, da s tolikšno hitrostjo, kot Slovenija drvi proti vrhu četrtega vala epidemije – na Inštitutu Jožef Stefan predvidevajo, da se bo država čez kakšen teden na zemljevidu Evropskega centra za nalezljive bolezni obarvala temno rdeče –, se razraščata tudi nestrpnost in sovražnost. 

Življenje ni samo črno. In tudi ni samo belo. Je vse vmes. In v njem nismo sami. Le začeti moramo pri sebi. Odgovorno in predvsem bolj pazljivo s tem, kar rečemo in naredimo. 

Nesprejemljivi »odmevi« na dolgotrajno javnozdravstveno krizo, ki bistveno posega v vsakdanjik vsakogar med nami in posledično doprinaša poglobitev napetosti in nezadovoljstva, dvomov in strahov, nemoči in jeze, so se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!