Pogovor z zakoncema Mahanandia je minil ob glasnem smehu. Njuno življenje je postalo knjižna uspešnica z naslovom O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen. Štirideset let je minilo, odkar se je začela vajina zgodba. Kako danes gledata nanjo?
PK: Najino življenje je več kot le zgodba. Imava goro pisem, ki jih dobivava z vsega sveta, tudi od otrok. To, kako sva se spoznala, je za ljudi bolj navdihujoče, kot bi si lahko predstavljala v najbolj divjih sanjah. Ljudje se ob naju spomnijo, da se vse velike in lepe zgodbe v resnici začnejo z ljubeznijo. Danes nanjo vse prevečkrat pozabimo; knjiga je zato neke vrste opo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!