Če bi moški vedeli, kaj in kako imajo ženske rade, bi jim bilo v življenju nedvomno lažje, ugotavlja priljubljeni pisec Kamenko Kesar v svoji novi knjigi, ki jo je pomenljivo naslovil kar Če bi moški vedeli. To je že njegova tretja knjiga, v katero je izlil anekdote svojega odraščanja, v njegovih zabavnih prigodah z ženskami pa se bo zagotovo prepoznal marsikateri bralec in se spomnil svojih ženitvenih začetkov. 

Smučarski skakalec Robert Kranjec je priznal, da bi mu takšna knjiga prišla prav že veliko prej.

»Zame ni lepšega priznanja kot to, da ljudje radi berejo moje knjige in jih podpirajo z nakupom. Brez mojih zvestih in jasno tudi novih bralcev moje tretje knjige ne bi bilo, hvaležen sem vsakemu posebej,« je povedal avtor na predstavitvi knjige v središču Ljubljane. 

Smeh zagotovljen 

Predstavitve knjige sta se udeležila tudi Robert Kranjec, nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak, ter Polona Požgan, motivacijska govornica in znana medijska osebnost. »Moški bi morali vedeti, da ko ženske rahlo pretirano izrazito in glasno rečemo "v redu", to načeloma ne pomeni, da je nekaj res v redu. Pomeni samo, da se cunami na obali še ne vidi. Pride pa. Knjiga, ki jo morate prebrati,« je o knjigi povedala slednja. Robert Kranjec pa je priznal: »Prav bi mi prišlo, če bi mi kdo prej povedal, da po desetih letih zakona pri ženi nabiraš točke zgolj še s pospravljanjem in podobnimi opravili. Smeh zagotovljen!«  

Motivacijska govornica Polona Požgan kot ženska moškim bralcem knjigo toplo priporoča.

Obeta se nam torej še eno branje, ki nas bo nasmejalo do solz in ki ga ne gre izpustiti. Knjigo Če bi moški vedeli, ki je tako kot druga knjiga izšla v avtorjevi samozaložbi, je že na voljo na Kamenkovi spletni strani.