Če imate še kakšne domače ljubljenčke, pa je treba včasih sesalnik v roko prijeti tudi večkrat na dan. Zato je zelo pomembno, da imate takšnega, ki bo kos vsem vašim zahtevam in željam. Prepričani smo, da vas sesalnik Samsung Bespoke Jet ne bo razočaral.

V vsakem trenutku je pripravljen na akcijo

Že na prvi pogled je opaziti, da je sesalnik Samsung Bespoke Jet nekoliko drugačen kot drugi. Poseben videz mu daje čistilna postaja »vse v enem«, ki poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Hkrati se takoj začne polniti tudi baterija. Postaja s pomočjo tehnologije »Air Pulse« pri praznjenju 0,5-litrske pralne posode za prah poskrbi, da v zrak ne uide praktično nič prahu, saj ujame kar 99,999 odstotka vseh prašnih delcev. Enako je tudi med sesanjem, saj se sesalnik ponaša z 99,999-odstotnim večslojnim filtracijskim sistemom, ki zagotavlja, da med sesanjem v zrak ne uhaja prah. Ciklonska šoba pa ujame majhne prašne delce, kot sta cvetni prah in plesen. To pomeni, da lahko zrak v vašem domu postane tako brezhibno čist kot vaša tla.

Z lahkoto dosežete tudi najbolj skrite kotičke doma

Se še spomnite, kako težko je bilo včasih doseči tiste skrite in oddaljene kotičke doma? Kabel je bil prekratek, cev se ni dovolj zavila ali pa je bil sesalnik preprosto pretežek, zato ste se hitro sprijaznili, da nekaterih kotičkov pač ni mogoče doseči. S sesalcem Bespoke Jet se vam to ne bo zgodilo. Njegova izjemna lahkost, tehta namreč le 1,44 kilograma, omogoča, da ga preprosto prenašate povsod. Tu je poleg tega še teleskopska cev, ki s tremi različnimi dolžinami doseže tudi najvišje in najbolj oddaljene kotičke.

A njegova lahkost ne pomeni, da ni močan. Digitalni invertni motor v zgolj nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. S ciklonsko šobo se lahko poslovite od prašnih površin tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost.

Sesalnik, ki tla tudi pomije

Samo sesanje včasih preprosto ni dovolj za čista tla ali pa se zgodi nesreča in se nam kaj polije. Tudi s takšnimi nečistočami sesalnik Bespoke Jet opravi z lahkoto. Z razpršilnim vrtečim nastavkom Spray Spinning Sweeper hitro odstrani vse razlite tekočine. Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim pobiranjem razlitih tekočin in odstranjevanjem mikrobov v kombinaciji z antibakterijskimi blazinicami iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Vgrajeni rezervoar za vodo pa lahko priskoči na pomoč tudi pri vseh bolj trdovratnih lepljivih razlitjih.

Delal bo, dokler ga boste potrebovali

Odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure, če pa baterijo zamenjate z nadomestno, lahko napravo uporabljate tudi do dve uri. Edinstvena tehnologija zagotavlja, da baterija ohrani vsaj 70 % svoje prvotne zmogljivosti do 500 ciklov uporabe. In ne pozabite, da bo baterija ves čas polna, vam ni treba posebej skrbeti, saj se bo polnila vsakokrat, ko boste sesalnik priključili na postajo »vse v enem«.


Za še čistejši dom

S pomladjo prihaja spomladansko čiščenje! Čistimo sobe, posesamo tla in vnašamo dodatno svežino v naše bivalne prostore. Zato smo za vas pripravili posebno ponudbo, ki ne samo očisti, ampak tudi osveži. Naročite sesalnik Bespoke Jet v prednaročilu in temeljito očistite svoj dom s postajo Clean Station™ "vse-v-eni". Kot darilo prejmete še čistilec zraka Samsung z večslojnim čistilnim sistemom. Akcija traja od 4. do 24. aprila 2022 ali do razprodaje zalog. Več o ponudbi si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-bespoke-jet-2022/

Brez skrbi uživajte v čistem domu tudi s 5-letno podaljšano garancijo

Petletna garancija vključuje 2-letno tovarniško garancijo in 3-letno garancijo Samsung ter velja ob pogoju registracije na samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od dneva nakupa. Prednaročila so na voljo samo pri pooblaščenih prodajnih partnerjih Samsung.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung