Predstavljate si tri običajne prizore iz vsakdanjega življenja:


Lenobno popoldne vas vabi na kavč, knjiga čaka, da jo primete v roke in nadaljujete branje. Vi pa s slabo voljo najprej pogledate po stanovanju. »Vse je spet nasvinjano!«

Tašča vas pokliče po telefonu in napove: »Čez deset minut pridem na kavico.« Grozeča podoba vašega stanovanja vas v trenutku spravi v obup!

Končno je sobota, sonček prijazno sije, zunanjost vabi, da se odpravite na kakšno avanturo. A kaj, ko ves teden niste imeli časa za gospodinjska opravila. Prosti čas odpade, na vrsti sta čiščenje in pospravljanje.

Predstavljajte si raje takšen prizor: ko vas vseh muk odreši pravi pomočnik


Ne govorimo o kakšnem kraljevem butlerju, oblečenem v črno obleko, z metuljčkom in belimi rokavicami. Govorimo o čisto drugačni, naprednejši pomoči. Takšni, ki bo celo sama zaslutila, kdaj je čas za akcijo. Predstavljamo vam odličen in inovativen robotski sesalnik iRobot Roomba® i3.Kako vas bo iRobot rešil vsakodnevnih tegob

iRobot že trideset let skrbi, da vam bo doma prijetneje – da bo vedno brezhibno posesano in čisto, ne da bi sploh vstali s kavča. Tri desetletja inovacij in stalnega iskanja najbolj naprednih rešitev po meri svojih kupcev so pripeljali do izdelkov, ki so neprimerljivi s konkurenco.

iRobot postaja namreč vedno bolj zmogljiv, pameten in intuitiven. S serijo Roomba® i3 so dosegli popolnost: sesalnik se svojega dela loti preudarno in s takšno močjo, da zanj nobena umazanija ni težava – drobtine, ostanki blata, dlake hišnih ljubljenčkov, prah in še in še. Sesalnik bo opravil z odliko in neverjetno preciznostjo. Giblje se ležerno, tudi na debelejših preprogah se odlično znajde, da ne govorimo o odlični natančnosti sesanja tudi v predelih stanovanja, kjer bi morda pričakovali, da jih ne bo dosegel (koti, prostor pod omarami ali posteljami …).

Poganja ga pametna navigacija, ki mu omogoča logično linijo čiščenja, s pomočjo posebnih senzorjev pa takoj zazna območja večje umazanije, kar pomeni, da na takšnih predelih posveti več svoje energije. Rezultat: popolno in pametno posesana tla!


Deluje točno tako, kot vi hočete

Nova tehnologija, ki poganja robotske sesalnike iRobot, omogoča, da bo vedno čisto ravno na pravih mestih. Na novi aplikaciji tako lahko označite manjša območja, kamor želite poslati svojega »pomočnika«, hkrati pa ga nadzirate, da ne bo zašel v kakšna bolj »kritična« območja, kjer so lahko nevarni predmeti ali druge ovire*. In veste, kaj je res najboljše? iRobot bo hitro ujel vaše navade in vam kar sam predlagal, kdaj je spet čas, da se požene po vašem stanovanju.

Ker ga upravljate z aplikacijo na svojem pametnem telefonu, je vse skupaj še bolj zabavno in učinkovito – prižgete ga kar na daljavo (iz pisarne, s sprehoda, iz restavracije, trgovine …). Rezultat? Vsakič, ko se boste vrnili domov, bo vaš dom brezhibno čist. Še bolje, kot če bi imeli butlerja!


Katere so glavne prednosti robotskega sesalnika iRobot Roomba® i3Pametna navigacija: Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlom za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. To pomeni, da se iRobot sesanja loti preudarno in pametno, rezultata pa vsekakor ne pusti naključjem.

Še bolj napredno: Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in znova začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Pozabite na sesanje: Počisti za seboj in izprazni lasten koš v vrečko AllergenLock, ki s 4 sloji materiala blokira alergene ter ujame 99 % cvetnega prahu in plesni. Brez skrbi boste torej, tudi če imate doma alergika. Vrečka lahko vsebuje do 60 dni smeti.**

Gre tja, kamor je treba: Odlično se znajde tudi, ko med sesanjem naleti na kakšno oviro, kot so stol, omara ali pa hišni ljubljenček, ki se mu noče umakniti. Tehnologija reaktivnih senzorjev namreč preprečuje, da bi se robot zataknil, medtem ko mu senzorji Dirt Detect™ pomagajo pri čiščenju, kjer je treba.

Nauči se načina vašega življenja: Robotski sesalnik Roomba® i3 se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google Assistant in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov

Zanesljivost, ki jo podpira servis: To so roboti, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kdaj potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro znova usposobite za čiščenje.

ŽELIM IZVEDETI VEČ.
Pametni pomočnik za vso družino

S pametnim robotskim sesalnikom Roomba® i3 boste lahko resnično končno uživali v svojem prostem času in se posvetili vsem svojim najljubšim stvarem – sami, v dvoje, s prijateljicami ali celotno družino.

In ker tudi iRobot najbolje deluje v družbi, ga izpopolnite z brisalcem tal Braava jet® m6 . Ko bo prvi končal sesanje, bo drugi začel brisati tla. Njuno usklajeno delovanje upravlja nova tehnologija Imprint Link™. Vaša tla bodo tako vedno in vsak dan v tednu popolnoma čista.


Imate nujen in neodložljiv opravek? Imate frizerja? Greste na kratek večerni džoging? Nič za to! iRobot bo vse opravil, tudi ko vas ni doma. Vi boste v miru uživali v svojih opravkih, medtem ko bo on poskrbel, da bo ob vaši vrnitvi domov vse počiščeno. Kako je opravil, lahko zlahka preverite na aplikaciji, kjer boste lahko prebrali celo poročilo zadnjega sesanja.

iRobot je tako pameten, da bo med sesanjem sam poskrbel za praznjene vrečke, sam se bo šel tudi napolnit na svojo postajo, če mu bo zmanjkalo moči. In po počitku bo nadaljeval prav tam, kjer je ostal.

ŽELIM IZVEDETI VEČ.*Ta funkcija je na voljo pri modelih i7, s9 in braava m6.

**Ta funkcija je na voljo pri modelu i3+.


Naročnik oglasnega sporočila je Tilt d.o.o.