Generaciji, o kateri pravi, da ji je bilo še dopuščeno, da odrašča brez vse novodobne odvečne potrošniške logike in stremljenja za več, bolje in višje. Generaciji, ki stoji na meji med novim in starim svetom in oba na novo izprašuje. 

Ko še ni bilo interneta vsepovsod in ni imel vsak svojega brezplačnega računa na družbenih omrežjih, se ni mogel kar vsak oglašati. Slišali smo ljudi, ki imajo kaj povedati, ki kaj vedo. Žal mi je, da bom to rekel, a danes vsaka budala misli, da je njeno mnenje tehtno. 

Pripadava isti generaciji. V podkastu rečete, da smo prestari, da bi nam govorili, kaj naj počnemo, in premladi, da bi si rekli, da smo stari … 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!