O alternativnem zdravljenju je razmišljal postopoma, homeopatijo pa je začel spoznavati proti koncu študija na medicinski fakulteti. Imel je zdravstvene težave, ki so kazale, da se bodo kronificirale. Začel se je spraševati, ali bo vse življenje moral jemati zdravila, da bo kolikor toliko dobro živel, ali je možna drugačna pot. Dobil je priporočilo za homeopatijo. Da poskusi, ga je prepričala žena, tedaj še njegovo dekle. 

So ljudje, ki so po določenem času zmožni velikih odločitev in sprememb. To je čar homeopatije. Homeopatska zdravila posežejo globlje v človeka kot samo v njegovo fizično telo – posežejo v njegovo duševno in umsko sfero. 

Šel je k dr. Hriberniku in zanimiv mu je bil njegov sistematični pristop, ki je ra...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE