Ameriška pevka, plesalka, igralka in uspešna TV-voditeljica Jennifer Lopez, trenutno Američane razveseljuje z lastno plesno oddajo World of Dance, je v video intervjuju za ameriško oddajo Today Show razkrila, da ima strto srce. Vzrok je seveda odpovedana poroka z nekdanjim športnikom Alexom Rodriguezom, s katerim sicer preživlja dneve v karanteni. 

"Morali bomo počakati, da vidimo, kako se bo vse to izšlo. Malo imam strto srce, ker smo res imeli čudovite načrte, a po drugi strani mislim, da ima Bog očitno večji načrt. Mogoče je še veliko boljši. Skušam verjeti v to," je povedala 50-letnica, ki se je z zvezdnikom ameriškega bejzbola zaročila lani marca, ko jo na kolenih zaprosil na plaži na Bahamih. 


Jennifer je imela že na začetku letošnjega leta zapolnjen urnik vse do poletja. Po nastopu na Super Bowlu februarja in snemanju oddaje World of Dance, si je nameravala vzeti nekaj časa zase, da stopi pred oltar in se posveti družini. To ji je v karanteni nekako uspelo, čeprav jo je stalo poroke. O življenju v izolaciji je voditeljici povedala, da pri njih poteka tako kot pri vseh drugih: "Otroci so v šoli virtualno, midva z Alexom pa opravljava Zoom klice in delava," in dodala "Najlepša stvar je seveda, da vsak dan skupaj večerjamo in to mi je res všeč." 


Družinica šestih, glasbeničina dvojčka Max in Emme ter Rodriguezovi hčerki Natasha in Ella se tudi v izolaciji odlično razumejo, skupaj počne še marsikaj več kot samo obeduje. Družno skrbijo za zdravje s športnimi aktivnostmi, ker nimajo domačega fitnesa, kot mnogi zvezdniki, pa je Jennifer razkrila, da so uteži in druge pripomočke postavili kar na zelenico za hišo in si ustvarili telovadnico na prostem. 

Za zvezdnico, ki je vajena hitrega življenja razpetega med turnejami, snemanji in mnogimi drugimi projekti, je družinsko življenje 24 ur na dan, sedem dni v tednu, gotovo pravi luksuz, a idila bi bila še bolj popolna, ko bi se jim lahko pridružila pevkina mama Guadalupe Lopez. Jennifer je v intervjuju priznala, da jo pogreša, zdaj, ko ju je ločil virus. 75-letnica, ki ji hčerka ljubkovalno pravi Lupe, je trenutno v karanteni v New Yorku in zelo pazi na svoje zdravje. 


"Na trenutke je zelo osamljena, zato jo vsak dan pokličem, da preverim, kako se drži in ji povem, kaj se dogaja na mojem koncu ter ji pokažem otroke." Jennifer je s svojo mamo zelo povezana, in je v intervjujih že večkrat povedala, kako hvaležna ji je za vse, saj je njo in njeni sestri vedno spodbujala, da lahko postanejo, kar si želijo. Kljub starosti je še vedno predana svojim hčerkam in se Jennifer celo pridruži na koncertni turneji, ob teh priložnostih pa cel koncert pleše bolj neustrašno kot kdorkoli na odru.