Na slovenski glasbeni sceni ima poseben status. Ne zato, ker je krepko čez četrt stoletja od njegovega prvega albuma, v širokem opusu je nanizal številne uspešnice, ki so ljudem zlezle pod kožo. Občutenja dviguje, ker je z besedami neposreden. Odprt. Čuten. Strasten. Prepričljiv. Vse to zato, ker iz njih veje njegova bit. Zlagan ni. Drugače niti ne zna niti noče. 

Ah, kolikokrat slišim, da sem preveč odprt in vse povem. Ampak meni to daje moč. Odkriti svoje slabosti je moč. Veliko lažje in sproščeno je potem iti čez vse. 

Jan, tokratni intervju z vami je večji po zelo dolgem času, okoliščine najinega snidenja pa so res nenavadne: dan po protestih, kot jih še ni bilo in so jih zaznamovali ulično nasilje, vodni top...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE