Iza Sia Login se trenutno ukvarja s projekti pod skupnim imenom Fundacija Login5, v okviru katere so ustanovili enega najmodernejših centrov za raziskovanje možganov v Evropi. Zakaj? Ker je to ena od poti do uresničitve njihovega cilja – spremembe prehranjevanja ljudi. 

Slovenci smo eden najbolj delavnih in ustvarjalnih narodov, a imamo tudi omejujoče lastnosti oziroma vzorce, denimo: sramotno je neuspeti, uspešen poslovnež je goljuf, prepovedano je povedati svoje mnenje, če nisi vprašan, denar je umazan, če štrliš iz povprečja, jih dobiš po buči ... 

Za vami je velika osebna transformacija. Ste morali najprej izgoreti, da ste začeli živeti svoje resnično poslanstvo? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!