Z Igorjem Zorčičem se dobiva v njegovi predsedniški pisarni ravno na dan, ko je postalo tudi uradno, da opozicija pripravlja rušenje vlade Janeza Janše. Vprašanje, ali se SMC namerava priključiti alternativni vladi, se je tako ponujalo kar na dlani. Moj sogovornik se le nasmehne in napove vročo politično jesen. 

Če bi opazovali, kje sem bil 27. aprila (dan boja proti okupatorju), kje sem polagal venec, potem bi razumeli, da sem še vedno iste barve kot prej, jaz bi rekel prej liberalno modre kot rdeče. 

Začniva s trenutno najbolj vročo politično temo. Več kot očitno se opozicija izjemno trudi, da bi sestavila alternativno vlado za prihodnji dve l...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!