Za vse zamudnike in tiste, ki se med vso ponudbo prazničnih okraskov nikakor ne znajdete, smo pripravili kratek vodič za uspešno okraševanje doma. Naj bo pisano, veselo in iskrivo! Pri tem pa naj vam že takoj na začetku razkrijemo prvo in edino pravilo: decembra več ni nikoli preveč!

Ujemite svoj slog

Kakšen slog vam je bližji? Ste za večno klasiko? Vas mika pravljični svet ali obožujete minimalistično eleganco? Prepustite se navdihovati z našimi predlogi in skočite v najbližjo trgovino Pepco, kjer boste našli vse potrebno za praznično dekoracijo.

         

Jelka naj bo središče vaše praznične dekoracije in naj narekuje slog in barvne nianse, ki bodo okraševali vse prostore vašega doma. Tudi praznično mizo okrasite s podobnimi motivi.#Klasika, ki vedno navdušuje


Zadnji dve praznični sezoni smo doživeli veliko vrnitev božične klasike. Rdeča je spet prevzela praznično dekoracijo in hkrati prinesla nekatere elemente, ki smo jih videli že v našem otroštvu. Okraski iščejo navdih pri igračah in pravljičnih bitjih, retro pridih močno spominja na čas izpred več desetletij in nas nostalgično odpelje v preteklost.


Tako lahko klasično okrogle okraske dopolnite s simpatičnimi škrati, božički in letos obvezno s prikupnimi hrestači – ki so nedvomno najbolj priljubljeni junaki letošnjega okrasja.

Rdečo barvo lahko kombinirate z belo, zlato, srebrno in zeleno.


Ne samo jelka, ki je nedvomno glavna atrakcija vašega prazničnega interierja, svoje prostore lahko popestrite z venčki, lučkami in seveda z blazinami in odejami, s katerimi se boste lahko zvečer greli ob gledanju božičnega filma in okušanju domačih piškotov.

#Pridih gozda


Povezovanje z elementi, ki jih najdemo v naravi, se letos odraža tudi v praznični dekoraciji. Če želite svojemu domu dodati pridih, ki bo v popolni harmoniji z umirjeno zimsko naravo, potem predlagamo, da izberete okraske iz lesa, filca, jute in drugih podobnih materialov.

Na police lahko postavite ljubko vasico iz hišk in lesenih figur. Vključite čim več naravnih materialov, ki bodo celotni praznični kompoziciji dodali nekaj topline. Za dodatno čarobnost bodo poskrbele še lučke v rumenih tonih in kakšna vejica prave ali umetne smreke.

Decembra ne smejo manjkati svečke. Lahko jih postavite na kakšen krožnik, na posebno stojalo ali v zelo ljubke lanterne.

#Večna eleganca


Če bi radi dom okrasili s kančkom glamurja, potem izberite samo eno ali dve barvi, ki vas najbolj pritegneta in se v končni fazi tudi najbolje podajo obstoječemu dekorju v vašem domu.

Z belo barvo ne boste nikoli zgrešili, s srebrnimi detajli pa boste ustvarili pravo zimsko idilo. Okrasite jelko s prikupnimi figurami, na okna obesite razkošne girlande in police poživite z dekorjem v podobnem slogu, kot je jelka.

Kavč popestrite z novimi okrasnimi blazinami, ki naj bodo vedno v stilu z jelko.


Še kanček več glamurja boste dosegli z zlato barvo – ki naj z drevesa preide tudi na različne elemente dnevne sobe.


Naj decembrski junaki zapolnijo različne kotičke vašega doma. Sestavite ljubke praznične vasi in dovolite, da vaš dom zaživi v čisto novem razpoloženju.


#Naj bo vilinsko


Če se radi prepuščate otroškemu sanjarjenju in vas navdušujejo praznični junaki, potem jim odprite vrata svojega doma. Naj se pojavijo tako na smreki kot na različnih kotičkih vašega doma – od drobnih vil, angelčkov in škratkov do jelenčkov.


Po praznične dodatke za dom v trgovino Pepco

Vstopite v trgovino Pepco in se prepustite praznični evforiji. Poiščite vse potrebno za dekoracijo doma. Tukaj boste lahko nakupovali darila in se opremili s pravimi pripomočki za praznično peko.


Naročnik oglasne vsebine je trgovina Pepco