Preden se podava na vašo ustvarjalno pot, ne morem mimo vprašanja: kako vidite aktualno dogajanje na Kitajskem, virus, ki je šel prek vseh meja, tudi v Slovenijo?

Znanstveniki šele odkrivajo, kako se je sploh razvil, ali zares prihaja iz Kitajske ali katere druge države. Ko se je januarja 2020 začel v Wuhanu hitro širiti, se je na Kitajskem ravno začelo praznovanje tradicionalnega novega leta. Takrat se je veliko študentov in uslužbencev vrnilo na svoje domove in ga razširilo po vsej državi, tudi sama sem bila zelo zaskrbljena za mamo in druge sorodnike. Vsak dan sem sledila novicam, jih bodrila in upala. Zdaj so se na srečo razmere na Kitajskem že umirile, odločno so ukrepali in s skupnim prizadevanjem se je stanje v Wuhanu že močno izboljšalo. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!