Preden se podava na vašo ustvarjalno pot, ne morem mimo vprašanja: kako vidite aktualno dogajanje na Kitajskem, virus, ki je šel prek vseh meja, tudi v Slovenijo?

Znanstveniki šele odkrivajo, kako se je sploh razvil, ali zares prihaja iz Kitajske ali katere druge države. Ko se je januarja 2020 začel v Wuhanu hitro širiti, se je na Kitajskem ravno začelo praznovanje tradicionalnega novega leta. Takrat se je veliko študentov in uslužbencev vrnilo na svoje domove in ga razširilo po vsej državi, tudi sama sem bila zelo zaskrbljena za mamo in druge sorodnike. Vsak dan sem sledila novicam, jih bodrila in upala. Zdaj so se na srečo razmere na Kitajskem že umirile, odločno so ukrepali in s skupnim prizadevanjem se je stanje v Wuhanu že močno izboljšalo. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, za le 31,90 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!