Gwyneth Paltrow je v pogovoru za revijo Style Magazine dejala, da so njuni prijatelji navdušeni nad ortodoksno odločitvijo o »času zase«. »Moji poročeni prijatelji so navdušeni nad najino ureditvijo preživljanja skupnega časa in časa narazen. Svetujejo mi, naj tega ne spreminjava,« je dodala igralka.

Sprva sta se za takšen urnik odločila zaradi otrok. Brad in Gwyneth imata oba po dva otroka iz prejšnjih zakonov in še vedno nista našla načina, kako uskladiti obe družini. Poleg tega pa jima je učiteljica za intimnost svetovala, da v zvezi ohranita »polarnost«. S tem naj bi bila njuna zvezo vedno sveža.

Gwyneth s svojim novim možem Bradom. (Foto Shutterstock)

Gwyneth in Brad sta se poročila septembra lani, nato pa odletela na družinske medene tedne na Maldive. Družbo so jima delali otroci in Gwynethin nekdanji mož Chris Martin ter njegovo novo dekle Dakota Johnson. Igralka je v zelo dobrih odnosih s svojim nekdanjim možem in pravi, da Brada to ne moti, saj sta s Chrisom dobra prijatelja. Sama pa je navdušena nad Chrisovo novo partnerko Dakoto in jo naravnost obožuje.