Je bolezen prebudila vašo strast do plezanja, potem ko vam je zgodaj v karieri zmanjkalo motivacije?

Bolezen je res znova prebudila to strast, kajti ko sem zbolel za multiplo sklerozo, sem razmišljal, kaj bom delal v življenju, in sem si rekel: Najbolje, da počnem stvari, ki jih najbolje znam. Plezanja se drži in bo veliko laže premagovati tudi bolezen, saj bom s tem dobil motivacijo.

Svoje telo moram poslušati precej bolj, kot sem ga prej, ko sem lahko delal vse na polno, zdaj pa na dan treninga ne morem več početi drugih stvari, saj sem tako utrujen. Prav pobere me, ležim doma na kavču, a sem se sprijaznil s tem. 

Plezanje se zdi težko združljivo z multiplo sklerozo, ki prizadene hojo oziroma...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!