Vidi se, da je utrujena, a kljub temu med pogovorom večkrat pokuka na plan Eva, kakršno smo spoznali v šovu. Duhovita, navihana in nasmejana. »Saj takšna sem bila že pred leti, a si tega nisem upala pokazati, prevladala je sramežljivost. Večkrat mi je kdo rekel, da sem videti vzvišena, jaz pa si le nisem upala pristopiti do nikogar,« prizna.

Vsi bližnji so mi rekli, da sem v oddaji točno takšna, kot sem, ko sem z njimi. Saj takšna sem bila že pred leti, a si tega nisem upala pokazati, prevladala je sramežljivost. Večkrat mi je kdo rekel, da sem videti vzvišena, jaz pa si le nisem upala pristopiti do nikogar. 

Verjetno ne bom prva, ki vas bo vprašala, kako se počutite po zmagi?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!