V Peru ste se odpravili na točki, ko se vam je v življenju malce zataknilo: vedeli ste, česa nočete več početi, in iskali tisto, kar naj bi vas notranje izpolnilo in omogočilo preživetje. Potem ste se v porečju Amazonke podali na pot spoznavanja modrosti in znanja tamkajšnjih zdravilcev. Kot ste zapisali v uvodu knjige Čas je zdaj, v kateri to izkušnjo opisujete, vam je šele pred kratkim postalo jasno, da je bil ves proces skrbno načrtovan in časovno usklajen. Je v življenju vedno tako ali ste imeli sami srečo, da ste bili poklicana izbranka?

To se dogaja, a ponavadi na to sploh nismo pozorni. Včasih si mislimo, da imamo nadzor ter odločamo o svojem življenju, vendar se lahko na določeni točki vrtimo v začaranem krogu, zaletavamo z glavo v zid, a nekaterih stvari ne moremo premakniti. Potem pa se po nakl...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!