Oskarjevka Emma Stone zelo ceni zasebnost, zato o njeni nosečnosti pravzaprav ni bilo veliko slišati. Sicer je pred tremi leti v intervjuju za revijo Elle namignila, da si želi kmalu ustvariti družino, a vest, da je noseča, je v javnost prišla šele lani, ko so njen že precej veliki nosečniški trebušček v Los Angelesu ujeli paparaci revije People. 


Ista ameriška revija je lani septembra tudi razkrila, da se je igralka poročila z režiserjem in scenaristom pri priljubljeni ameriški humoristični oddaji SNL (Saturday Night Live) Davom McCaryjem. Par se je šele leta 2019 prvič pokazala skupaj v javnosti, zaročila pa sta se decembra istega leta, ko je Emmin izbranec sliko zaročnega prstana objavil na svojem Instagramu


Emma se družbenih omrežij izogiba in tako tudi o dojenčku ni znanega veliko. Mladoporočenca nista razkrila niti novorojenčkovega spola, kaj šele imena ali fotografije. Se pa oboževalci Stonove že veselijo njenega novega filma, preden je zanosila, je namreč končala snemanje Disneyjeve komične drame Cruella, ki bo premiero doživela letošnjega maja in obljublja pravo modno poslastico.