Veljate za enega najuspešnejših grških organizatorjev potovanj, za lokalno agencijo, ki je vredna zaupanja. Predvidevam, da so bili vaši začetki poslovanja v turizmu vse prej kot lahki, sklepanje poslov pa še težje samo zato, ker ste Grk. Kako neprijetno je bilo poslušati predsodke o Grkih, ki so se še posebej razplamteli med zadnjo globalno finančno krizo, denimo tiste o lenih in do grla zadolženih Grkih, ki ne poznajo drugega kot sive ekonomije, so upravičeni do denarnih nagrad že, če ne zamujajo v službo, potrebujejo opoldanski počitek …

Andreas: Ko se ozrem v preteklost, mi ni povsem jasno, kako mi je uspelo prepričati partnerje iz Zahodne in Severne Evrope, naj mi vendarle zaupajo, morda so v mojih očeh zaznali neustavljivo željo po uspehu in iskre...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!