Ed Sheeran je že pred časom razjezil svoje sosede, saj se je na posesti v angleški pokrajini Suffolk odločil zgraditi umetni ribnik, poroča britanski časnik Daily Mail. Za projekt je moral 28-letni zvezdnik pridobiti odobritev lokalnih oblasti, ki so mu tedaj gradnjo dovolile, a mu zabičale, da lahko ribnik služi le kot naravni habitat za tamkajšnje živali (žabe, močerade in kačje pastirje) in ne človeškemu kopanju. Pevec je sicer privolil v zahtevo, a omenil, da bo pravilo tu in tam moral kršiti v sklopu vzdrževanja ribnika (čiščenje vej in plevela). 

Zgodba bi se nemara končala, če ne bi njegovi sosedi te dni opazili, kako pogled na ribnik, za katerega je odštel pol milijona funtov, zakrivajo bale sena. Zračni posnetki so pokazali, da je Sheeran ribnik delno ogradil tako, da je drugo na drugo postavil kar tri bale in tako dobil zid v višini dva in pol metra. Zid je postavil strateško, da zapira pogled mimoidočim sprehajalcem, ki so skozi vhod v živo mejo, ki obdaja njegovo posestvo, doslej lahko videli vodno zatočišče živali. 

Ribnik je pevec obdal z zidom iz bal sena. Foto: Splash

Krajani špekulirajo, da ta poteza ni bila naključna. Pevec bo namreč prihodnji mesec na posesti gostil zabavo za svojo poroko, z dolgoletnim dekletom Cherry Seaborn, s katero sta prijatelja še iz otroštva, sta se namreč skrivaj poročila okrog lanskega božiča. Sedaj bosta končno pripravila slavje za svoje bližnje in vse zvezdniške prijatelje, poročne zabave naj bi se med drugim udeležila tudi pevka Adele in nogometaš David Beckham.  

Ed Sheeran z ženo Cherry Seaborn Foto: Reuters