K pobudi za oceno ustavnosti odloka o zaprtju šol ju je s partnerjem povabila mamica druge družine, katere otrok tudi obiskuje šolo s prilagojenim programom. K predlogu sta pristopila soglasno. Izgubiti nista imela kaj, vedela pa sta, da to delata v dobro sina in posledično vseh drugih, ki so bili v enaki oziroma podobni situaciji. Odločitev ustavnega sodišča je vladi naložila, da najpozneje 4. januarja omogoči začetek izvajanja programov za otroke s posebnimi potrebami.

Bor ima tudi pridružene diagnoze in dolgotrajen manko terapij se je poznal. K sreči smo imeli možnost, da smo ga lahko peljali na samoplačniške terapije. Marsikdo takšne možnosti ni imel. Glejte, ni bilo pošteno, da so bile samoplačniške obravnave dovoljene, onemogočene pa terapije, ki nam znotraj ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE