Pa ne zato, ker bi imela kaj a priori proti feminizmu. Nekateri sicer Imajo. Sama med te ne sodim. Že pred desetletji sem se naučila, da apriorne drže ne govorijo nič o tistem, zoper kar smo apriorno nastrojeni. Govorijo pa o obrambnih mehanizmih tistih, ki so apriorno nastrojeni. So torej uporabne za analizo tistih, ki imajo apriorne drže. Ne pa za analizo problemov, do katerih nekateri razvijejo apriorne drže. 

Neoliberalni potrošniški kapitalizem skupaj z zanj značilno kulturo narcisizma enako kot vse družbe tega sveta skonstruira posameznike po svoji meri. In ta mera pomeni očitno tudi prestrašene posameznike.   

Enako je zdaj s korono. Apriorni tabori »za« ali »proti« ali celo tabori, ki so zdravstvena vpraš...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.