Ena bolj zanimivih dimenzij kritik protivladnih koronaukrepov je, da praktično vse strokovne skupine – od lastnikov lokalov, ravnateljev, učiteljev, vzgojiteljic, kulturnikov, športnih delavcev in ostalih – na vlado naslavljajo identično kritiko.

Jaz se bojim »zloma«. Torej tega, da ta sistem ne bo več mogel normalno procesirati slovenskih bolnikov. Tega se bojim, ker sem v Kamerunu umirala pred vrati bolnišnice, ko sem imela malarijo. Sistem pa ni deloval. Grozna izkušnja, ki je ne privoščim nikomur.    

Ta se glasi: ob pripravi protikoronskih ukrepov za določeno področje – kulturo, šole, vrtce, lokale, šport itd. – vlada ni vključila strokovnih skupin za posamezno podr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.