Po Poljski je zdaj abortus prepovedan tudi v delih ZDA. Oziroma natančneje, je in še bo prepovedan v večini, če ne celo v vseh tistih zveznih državah, v katerih so na oblasti republikanci. Ali pa na oblasti še bodo. Cela reč začenja spominjati na Deklino zgodbo. Roman, ki ga sama ne maram. Ker je tendenciozen. Na nekaterih delih obelodanja že kar bolno domišljijo. In še marsikaj drugega. Dekla kot »posoda za rojevanje otrok«. Nekako tako kot so danes s strani poljske države videne Poljakinje. In ženske v tistih zveznih državah ZDA, v katerih je splav prepovedan. Oziroma to še bo. 

Prepoved splava morda celo mnogo bolj glasno kot moški zagovarjajo številne ženske. Ne le tiste, ki zasedajo pomembne, celo vodilne politične položaje. Ampa...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.