Morda se še spomnite, da sem v zadnjič pisala o tem, da bi morali biti protikoronski ukrepi, če želimo, da bodo delovali, sprejeti tako, da se v njihovo oblikovanje vključujejo tisti, ki naj bi jih izvajali. To pa zato, ker je glede na zgodovinsko vzpostavljeno socialno in kulturno tirnico za Slovence legitimna odločitev vedno sprejeta z neposredno demokracijo, ki zagotavlja, da pri oblikovanju odločitve sodelujejo vsi. Tak način sprejemanja odločitev je še posebej nujen, ko gre za odločitve, ki zadevajo preživetje Slovencev. 

Dejstvo je, da so vsi odgovorni - tudi ministrica Kustec in vlada - od junija do danes zapravili čas, da bi se na izvedbo šole na daljavo funkcionalno pripr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.