Že pred korono nisem hodila v trgovine pogosteje, kot je bilo res nujno. Zame je to izguba časa. In posebna oblika živciranja. Ker moraš desetkrat prehoditi ogromni supermarket, da najdeš nekaj, kar so od zadnjič, ko si bil v tej trgovini, prestavili drugam. Po logiki: »Če kupec takoj ne najde, kar išče, bo iskal, kar hoče kupiti. In bo bolj brskal po policah. In bo našel še kaj, česar sploh ni hotel kupiti. Torej bo zapravil več, kot če tisto, kar želi, najde na vedno istem mestu.« Čeprav se tega praviloma ne zavedamo, je ta praksa utelešenje odnosa trgovcev do kupcev. Ta odnos se imenuje manipulacija. 

Ne le da tisti, ki naj bi nadzirali izpolnjevanje PCT pogojev, še po dveh letih niso zmožni izvajati nadzora. Stvar spominja na to, kako politična...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.