Bilo je zanimivo opazovati, kako dolgo se je otok temu trendu upiral. Kako dolgo so na najrazličnejših otoških plažah še našla svoj prostor pod soncem najrazličnejša ženska telesa. Mlada. Stara. Takšna, ki so ustrezala tržnim lepotnim standardom. Ki jih je bilo seveda zelo zelo malo. In takšna, ki tem standardom sploh niso ustrezala. Zaradi starosti. Zaradi proporcev. Zaradi teže. Okroglin in izboklin na po tržnih standardih neprimernih mestih. Itd. Tudi v hiši, v kateri stanujem, redno bivajo gospe z normalnimi ženskimi telesi. Beri: s telesi, ki niso skladna s tržnimi standardi. Kar je nadvse prijetno. Biti obkrožen z ljudmi, ki so ljudje. Ne nekakšni napori, ki skušajo po svojih najboljših močeh udejanjati kakšen vzor iz reklam. Spleta. Ali česa drugega.  

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.