Med drugim je obelodanila tudi nivo komuniciranja med moškim in ženskim spolom, kakršen je danes na delu v slovenski družbi. Ocena tega nivoja je: zelo slabo. Nezadostno. 

Če so njihove nekdanje partnerice »glupe koke«, ki so že na prvem zmenku »dale noge narazen«, kaj so potem šele oni, ki so si te ženske izbrali za partnerice, žene, matere svojih otrok? Kaj to govori o njih? 

Je že res, da je na Zahodu družba urejena tako, da se deli na moški in ženski družbeni podsvet. Isto velja za kulture. Zato je povsem napačno predpostaviti, da obstaja en način razumevanja, ki bi lahko bil univerzalen za moške in za ženske. Ob tem obstajajo še individualne razlike med posamezniki in posameznicami, kar predpostavko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.