Zgodbo seveda poznate: sistem, ki se je zdel na prvi pogled zelo enostaven, se je v praksi izkazal za bistveno bolj zapletenega. V resnici za tako zapletenega, da je za celo vrsto ljudi - med njimi so tudi starejši, bolni in invalidi – začel predstavljati nepremostljivo oviro za pridobitev listka papirja, čeprav je oseba že bila dvakrat cepljena. 

Živimo v času, ko se začenja zdeti državi in vrsti drugih javnih in zasebnih akterjev normalno, da na nas državljane prenašajo dejavnosti, ki so jih pred tem izvajali za nas oni. 

V pogovoru sem sama rekla, da res ne razumem, zakaj ljudem država ne more poslati potrdila o cepljenosti domov. Po pošti. Enako, kot se nam pošiljajo izvidi vseh pregledov, ki jih naredimo. Ali naročila na preglede,...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.