Posebno ponosna je na svoj prispevek k temu, da se je v šolskem letu 2018/19 na medicinski fakulteti v Ljubljani pričelo poučevanje klinične prehrane: »Pomembno je, da zdravniki, ki nosijo na svojih ramenih strokovno in etično odgovornost za posameznikovo zdravje, usvojijo znanje klinične prehrane kot medicinske stroke.« Po njenem prepričanju se moramo vsi bolj zavedati, da ima vsak individualno naravnan prehranski ukrep kratkoročni in dolgoročni vpliv, zato odločno opozarja: »Danes, v obdobju t. i. precizne medicine, je deljenje nestrokovnih prehranskih nasvetov odveč in gre v smer šarlatanstva!« 

Utemeljitev žirije
Nada Rotovnik

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Zobozdravstveni posegi v popolni anesteziji

»Če danes gledam, je vsa ta stvar kar malo groteskna«

Kako je videti vaš popolni gospodinjski pomočnik

Zakaj je bel nasmeh tako pomemben za nas?

Priporočamo

Bojana Ksela Rose: Bila sem zelo jezna ženska, škodilo je že mojemu zdravju

Sabina Obolnar: Slovenci alkohol potrebujejo bolj kot pitno vodo

Vprašajte strokovnjaka

Izpoved mamice: Čeprav imam rada službo, to ne pomeni, da zanemarjam otroka