S seboj vedno nosi culici s kartami za tarot. »A pogledava?« me vpraša radovedno navdušena in s široko odprtimi očmi, preden sploh postavim prvo vprašanje. »Dajva!« odgovorim. Lena Ruth Stefanović je ženska, ki se veliko smeji, ženska, ki ogromno ve. V Pekingu je študirala kitajski jezik in kulturo, v Moskvi doktorirala iz lingvistike, končala je diplomatsko akademijo Gavra Vukovića. Je tudi pesnica, pisateljica in prevajalka, ki vneto raziskuje kabalo in judovsko mistično filozofijo. Gostja letošnjega mednarodnega festivala Vilenica ne samo piše o najboljšem in najslabšem v nas, tudi govori o vsem, kar je. Kakor je. V njenih živih očeh. 

Črnogorec, ki ima samo hčerke, je moški brez potomcev. Večina...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!