Tako zlorabljena, da pari mislijo, da bodo premostili vse izzive v odnosu. Kakovostno partnerstvo pa je trdo delo, ki zahteva ne samo celega človeka, ampak kar dva, odločena in pripravljena na spreminjanje. A to je garanje in trpljenje, svari dr. Andrej Perko. Nekaj, kar v dobi užitka ljudem žal ni več blizu, in zato vržejo puško v koruzo pri prvem nesoglasju. Treba je vztrajati, pove izkušeni terapevt, če poiščeš zdrav otoček podobno mislečih posameznikov, si varen pred norostjo in patologijo sodobne družbe.

To je izziv, kako biti neegoističen. Denimo kako si bosta moški in ženska v odnosu pomagala, da poleg družine lahko oba osebnostno in strokovno rasteta tudi na poklicnem oziroma ustvarjalnem področju. Ni lahko, ker moški pogosto...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE