Nežka je fizioterapevtka, ki si je prepoznavnost prislužila s sodelovanjem v ekipi Tine Maze, Urška pa, nekdaj mezzosopranistka, danes uči jogo in izvaja kraniosakralne terapije. Vsaka je po svoji ovinkasti poti prišla do svojega bistva. Jeseni se odpravljata v Himalajo. Urška gre na pot z ekipo Vikija Grošlja, Nežka bo kilometre odbirala na kolesu. Obe po Nepalu že dolgo hrepenita. V mladih letih je bila Urška na aljaškem McKinleyju, prej tudi na argentinski Aconcagui. Do vrha ji je zmanjkalo 500 višinskih metrov. Morda gre zdaj tudi zato v Himalajo, tja, kamor si želi vsak gornik. Z nahrbtnikom bo prehodila pot, jo občutila ter se je spominjala doma. Nežka prav tako rada presega svoje meje in si želi živeti tudi zunaj cone ugodja. Tam se namreč vedno začne novo življenje. To bo njeno prvo potovanje v visokogorje, nov iz...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE